Preparing for Ramadhan

Tuesday, June 21, 2011

Assalamualaikum..



Salam to ols..


Lamenye rase tak update blog AdamKieran's gift&hamper ni..pejam celik..pejam celik dalam 40hari lagi kite bakal sambut Bulan Ramadhan Al-Mubaraq..alhamdulillah..kite diberikan rezeki lagi untuk berjumpa dengan bulan yang suci ini..
Ade ke antara u ols yang belum ganti puase..??cepaattt..cepat-cepat ganti puase ye..nanti tak pasal-pasal kena bayar beras pulak..di Bulan Ramadhan nanti insyaallah kalau kite masih berdaya dan mempunyai kekuatan yang cukup,marilah kite sama-sama bermunajat kepadaNYA..Allah yang maha besar lagi maha penyayang..beribadah la kite selagi sempat..kite tak tau bile mata kite akan tutup..nyawa kite hanyalah pinjaman dariNYA semata-mata..marilah kite sama-sama mengingat sesama sendiri agar tidak cepat alpa dengan duniawi..


Selain bermunajat kepadaNYA,mencari rezeki juga satu ibadah..maka dengan itu,sempena bulan Ramadhan yang bakal tibe..kami di AdamKieran's gift&hamper da pun terima tempahan2 doorgift untuk menyambut bulan ramdhan..


Haa..apa yang biasenye dried food yang synonim dengan Ramadhan..??kurma..halwa..pistachio..errmm..banyak lagi actuali kan..so,kali ni AdamKieran's Gift&Hamper akan buat 'MINI RAMADHAN DOORGIFT' include dried food ni..atas permintaan ramai..nanti dalam 1st week of July,AdamKieran's post kan a few sample yang bole u ols tengok ekk..mane tau ade yang bekenan dihati bole la oder.. ;)

Ok la my dear frens and followers..I nak tidokan adam da ni..tnx cz sudi luangkan mase intai-intai blog AdamKieran's Gift&Hamper ni ye..tunggu tau for 'MINI RAMADHAN DOORGIFT' 1st week of july..c ya..! ;)






















Our Special 'number'

Thursday, May 26, 2011

Salam..good day to ols..



Hmmm..setelah sekian lame da berkecimpung dlm dunia bisness ni..dari bisness dadih-gift n hamper-n recently baby n kids clothes,before this communicate dengan customer sume tru email then by calls tru my private number..



So,now ni da rase sampai rite time bagi my business satu 'NUMBER'..hihi..senang pun senang bole communicate terus dengan customer..rite..??



So,here we are..buat pertama kalinye..AdamKieran's Gift&Hamper nak announce our new phone number..jengjengjeng..014-71111280..u ols can communicate with me 24hours ya..!!yeay..yabedabedoo..!!


Ok,till we meet again..bubbye

Kek Asam Ibu Mertuaku di Hari Raye

Friday, August 6, 2010

Salam semua..
Harap-harap sehatla hendaknye kawan-kawanku semua..hmmm..tinggal brape hari je lagi Bulan Ramadhan da nak menjelma..selamat berpuase kuucapkan buat kawan-kawanku..puase tau..jangan puase yang-yang-yok..hihi..
Mcm biase la,bile bulan puase menjelma,ramai yang da mule sebok..ade yang sebok nak membeli-beli barang baru..ade jugak yang sebok dengan kueh-kueh raye..
Haaa...bile sebut pasal kueh raye,kat sini yang pun nak promote kueh raye jugak..KEK ASAM IBU MERTUAKU..sedaaapppp..betul punye sedap ni..ok,korang tengok dulu gamba-gamba ni..kat bawah nanti yang gtau details nye ekk.. :)
::Kek Asam Hajah Kamariah::
::2kg berat::
::tahan SEMINGGU klu simpan lua peti ais::
::RM45 sebijik::
Kalu ade sesape yang teringin nak oder,bole riger yang kat:
019-2894457
Macehh ekk sempat nak luangkan mase bace blog yang..
SLAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAQ :)